Ten Makyaj Ürünleri

Bugün kullandığım Ten Makyaj Ürünleri hakkında yazmak istiyorum. Cildiniz çok fazla kusurlu olsa da iyi bir ten makyajı ile kapatmak ve ciltte renk eşitliğini sağlamak mümkündür.
Önemli olan makyaj malzemelerin cildinize uyumlu olmasıdır pahalı ve markalı ürün çok iyidir diye bir kural yok. Öncelikle cilt tipinizi bilmeniz ve ona göre ürünler seçmeniz gerekiyor. Eğer cilt tipinizi tam olarak bilmiyorsanız bir çok dermo kozmetik satan eczane yada büyük parfümerilerde promosyon cilt analizi yapılıyor birine denk gelirseniz bir deneyebilir ve cildiniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Loreal Infallıble 24h-Matte sevdiğim orta kapatıcı bir fondöten mat duruşu ve kalıcılığı çok başarılı ışıl ışıl bir cilt sevmeme rağmen mat fondöten kullanmak durumundayım gün içindeki yağlanma ile zaten disko topuna dönüyorum ayrıca oksitlenme oranı çok az.
Kapatmak istediğim lekeler ve göz altı morluklarını Mac Studıo Fınısh Concealer NW20 kullanıyorum . Fondötenden sonra uygulamak daha kolay oluyor.
Benim ten makyajında kullandığım ürünler bu şekilde. Havalar ısınmaya başlayınca ürünlerde değişiklik olacak tabi ki sizler bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz aralarında kullandıklarınız varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Sevgilerimle,
mac kapatıcısı nasıl yani morlukları kapatma derecesi
orta kapatıcı bir ürün bana yeterli geliyor ama yogun morluklar da altına korektor kullanmak gerekebilir
Paylaşım için teşekkürler 🙂
Rimmel London makyaj bazını ben de beğendim, bu serinin pudrasını da çoook merak ediyorum :)))
Tea tree pore minimiser'in gözle görülür bir etkisi oldu mu?
Kalıcı bir sonuç aldım dersem yalan olur ama günlük kullanımda fondöten altında görünümü oldukça azaltıyor.
Benim de cildim karma-yağlı. Bu body shop ürününü alabilirim bir dahaki kışa. Yaz için ağır mı gelir sizce. İzmirde yaşıyorum ve gerçekten çok sıcak burası
Ayrı bir postta incelersen harika olur bunu. Ben de porefessionalı yarın yazacağım
porefessional merak ettiğim ürünlerden yazmana sevindim bende ayrı bir postla incelemesini yazarım .:)